שמירת ההתקדמות

התחברות שומרת את מצב הלמידה בחשבון שלכם, כך שתוכלו להמשיך מאותה נקודה בטלפון ובמחשב. אם כבר תרגלתם כאורחים — ההתקדמות תעבור לחשבון אוטומטית.

אנחנו שומרים רק את השם, כתובת המייל ותמונת הפרופיל מחשבון גוגל, יחד עם התקדמות הלמידה. מדיניות הפרטיות

או להמשיך כאורח